سه‌شنبه ۴ تیر ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: دو مولکول موجود در دارچین مانع از بروز بیماری آلزایمر می‌شوند.

دارچین

نتایج پژوهشی که محققان دانشگاه سانتا باربارای آمریکا انجام داده و در Journal of Alzheimer's Disease به چاپ رسیده‌اند نشان می‌دهد که دارچین (که از قرن‌ها پیش مصرف دارویی نیز داشته است) می‌تواند مانع از ابتلا به بیماری آلزایمر شود.

دو ترکیب موجود در دارچین به نام‌های سینامیک آلدهید و اپی کاتچین مورد بررسی‌های علمی قرار گرفت. باید بدانید که عطر این ادویه مدیون وجود همین سینامیک آلدهید است. اپی کاتچین آنتی اکسیدانی است در مواد غذایی دیگری مانند شکلات سیاه یا مورد صحرایی هم وجود دارد.

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که این دو ترکیب از پیشرفت آشفتگی رشته‌های باریک مغز که باعث ابتلا به بیماری آلزایمر می‌شود جلوگیری می‌کنند.

بیماری آلزایمر یکی از انواع دمانس‌های (زوال عقل) رایج در سرتاسر جهان است. باید بدانید که محققان ارتباطی بین دیابت نوع دو و بیماری آلزایمر یافته‌اند. به خاطر این که میزان بالای گلوکز که در خون افراد دیابتی دیده می‌شود می‌تواند منجر به بروز استرس اکسیداتیو شود که از مشخصات مشترک این دو بیماری است.

البته توجه داشته باشید که به جز دارچین ادویه‌های دیگری هم برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر موثرند. در بین این ادویه‌های درمانگر می‌توان به زردچوبه اشاره کرد. curcumine موجود در زردچوبه نیز خواص آنتی اکسیدانی دارد که با بیماری‌های مربوط مغز و اعصاب مقابله می‌کند.

سعی کنید در تهیه‌ی غذاهایتان از دارچین استفاده کنید. مقدار کمی دارچین به چای یا قهوه‌تان اضافه کنید. در هر حال تمام سعی‌تان را برای مصرف این ادویه‌ی مفید به کار بگیرید.

 منبع: تبیان

کد خبر 220276

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز